Leverandør af solfilm til biler i Høng

- vi skygger for solen

Leverandør af solfilm til biler i Høng

Professionel leverandør af solfilm til biler i Høng

Hos Solbjerg Rudetoning tilbyder vi montering af kvalitetssolfilm i biler. Vi kan tone ruderne ved bagsædet og ved bagagerummet til forskellige formål: Det kan både give bilen et stilrent og eksklusivt udseende, give lidt privatliv i bilen, og derudover giver rudetoning varme- og UV-afvisning samt skyggeeffekt, så der er bedre indeklima i bilen til gavn for bl.a. børn og dyr – og til de lange køreture på ferien.

Vi laver rudetoning for bilforhandlere, hvis folk har købt en ny bil og ønsker rudetoning med det samme – så kommer vi forbi og monterer det, inden I henter jeres nye bil hos forhandleren. Derudover tilbyder vi det også til private, der i forvejen har en bil, hvor de ønsker det monteret.

Leverandør af solfilm til biler i Høng

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag og hør nærmere

Ønsker du at høre mere om vores rudetoning, beskyttelsesfolie og bilreklamer – eller noget helt fjerde – så hold dig ikke tilbage med at kontakte os! Vi står klar med yderligere information og et uforpligtende tilbud på netop dit ønske.

Solbjerg Rudetoning

Leverandør af solfilm til biler i Høng til både private og forhandlere

Med base i Høng tilbyder vi solfilm til både biler og bygninger, beskyttelsesfolie samt bilreklamer og andre slags reklamer til både private og erhverv. Vi har altid brændt for faget, og siden 2017 har vi hjulpet vores kunder med præcis den løsning, de har ønsket sig. Der er ikke et job, der hverken er for stort eller småt! 

Vi går meget op i, at detaljerne fremstår fuldstændig i orden, og vi udfører arbejdet til punkt og prikke, som var det hjemme hos os selv – hver gang.