Beskyttelsesfolie hos Solbjerg i Høng

- Få beskyttelse med beskyttelsesfolie hos Solbjerg i Høng

Beskyttelsesfolie hos Solbjerg i Høng

Beskyt din bil med folie hos Solbjerg

Hos Solbjerg Rudetoning tilbyder vi beskyttelsesfolie til biler, så du kan passe ekstra godt på den – og så den i længere tid fremstår flot og strålende. Beskyttelsesfolie er designet til at beskytte særligt udsatte områder, hvor de små skader kan opstå ved daglig kørsel og brug. 

Hos os har du mulighed for at bestille en foliepakke, som beskytter de mest udsatte steder efter eget valg. Det kan f.eks. være på paneler, håndtag og kofanger, så folien tager slagene i stedet for lakken. Vi har skæremaskine til rådighed i vores bil, hvor vi udskærer folien fra computerfiler, vi selv har tegnet. På den måde kan vi tilbyde dig en skræddersyet beskyttelsesfolie, som kan tilpasses præcis efter dit behov.

Beskyttelsesfolie hos Solbjerg i Høng

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag og hør nærmere

Ønsker du at høre mere om vores rudetoning, beskyttelsesfolie og bilreklamer – eller noget helt fjerde – så hold dig ikke tilbage med at kontakte os! Vi står klar med yderligere information og et uforpligtende tilbud på netop dit ønske.

Solbjerg Rudetoning

Skæring af folie specifikt til din bil

Med base i Høng tilbyder vi solfilm til både biler og bygninger, beskyttelsesfolie samt bilreklamer og andre slags reklamer til både private og erhverv. Vi har altid brændt for faget, og siden 2017 har vi hjulpet vores kunder med præcis den løsning, de har ønsket sig. Der er ikke et job, der hverken er for stort eller småt!

Vi går meget op i, at detaljerne fremstår fuldstændig i orden, og vi udfører arbejdet til punkt og prikke, som var det hjemme hos os selv – hver gang.