Om Solbjerg Rudetoning

- vi skygger for solen

Rudetoning i Høng

Mange års erfaring i branchen

Solbjerg Rudetoning er en lille, men kvalitetsbevidst virksomhed, med en passion for arbejdet med solfilm og beskyttelsesfolie til biler. Vi monterer solfilm i både biler og bygninger, f.eks. kontorer og lejligheder, og vi tilbyder en bred vifte af forskellige filmtyper og løsninger. Derudover tilbyder vi også bilreklamer og skilte med alt fra logoer til slogans – helt efter kundens ønske!

Firmaet er ejet af Mike Andersen, som altid har haft en stor passion for biler og at gøre det så behageligt som overhovedet muligt at være i én. Med en uddannelse som tømrer og erfaring som vinduespudser har han hænderne godt skruet på, og han blev derigennem klar over hvor efterspurgt, solfilm var – både på biler og bygninger. I 2017 blev Solbjerg Rudetoning derfor etableret, hvor vi i dag har et godt samarbejde med over 50 bilforhandlere og har flere glade private kunder.

Solfilm, folie og bilreklamer

Kvalitetsbevidste og servicemindede

Hos Solbjerg Rudetoning er der snart ikke den opgave inden for rudetoning, folieindpakning og reklamer, vi ikke har beskæftiget os med. Vi løser både store og små opgaver for både private og erhverv!

Med base i Høng på Vestsjælland kan vi nemt komme ud og hjælpe folk, der ønsker vores løsninger. Vi går meget op i, at detaljerne fremstår fuldstændig i orden, og vi udfører arbejdet til punkt og prikke, som var det hjemme hos os selv – hver gang.

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag og hør nærmere

Ønsker du at høre mere om vores rudetoning, beskyttelsesfolie og bilreklamer – eller noget helt fjerde – så hold dig ikke tilbage med at kontakte os! Vi står klar med yderligere information og et uforpligtende tilbud på netop dit ønske.

Ejer

Mike Andersen

Montør

Benjamin Fedeler