Solfilm i bygninger

- vi skygger for solen

Solfilm i Høng

Forbedr indeklimaet og arbejdsmiljøet

Hos Solbjerg Rudetoning tilbyder vi montering af solfilm i bygninger. Vores solfilm er af højeste kvalitet, hvor vi benytter os af samme fremgangsmåde, som når vi monterer solfilm på biler.

Jo mørkere solfilmen er, jo mere bliver der skygget. Solfilmen sænker strålevarmen, der bryder igennem glassene, og på den måde får man bedre indeklima og sparer på Co2-udledningen, da man efterfølgende ikke har behov for at lade sin aircondition eller lignende køre.

Vi kan tilbyde solfilm til alle slags bygninger, bl.a. kontorbygninger, skoler og institutioner, hvor folk opholder sig hele dagen og hvor der nemt bliver varmt. Derudover tilbyder vi det selvfølgelig også til private, hvor vi især i stue og køkken har monteret solfilm, så der ikke bliver nær så varmt og til at holde ud.

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag og hør nærmere

Ønsker du at høre mere om vores rudetoning, beskyttelsesfolie og bilreklamer – eller noget helt fjerde – så hold dig ikke tilbage med at kontakte os! Vi står klar med yderligere information og et uforpligtende tilbud på netop dit ønske.

Solbjerg Rudetoning

Effektiv afskærmning af solen

Med base i Høng tilbyder vi solfilm til både biler og bygninger, beskyttelsesfolie samt bilreklamer og andre slags reklamer til både private og erhverv. Vi har altid brændt for faget, og siden 2017 har vi hjulpet vores kunder med præcis den løsning, de har ønsket sig. Der er ikke et job, der hverken er for stort eller småt!

Vi går meget op i, at detaljerne fremstår fuldstændig i orden, og vi udfører arbejdet til punkt og prikke, som var det hjemme hos os selv – hver gang.