Bilreklamer

- Skræddersyede reklamer til dit behov

Bilreklamer i Høng

Professionel og flot dekoration af biler

Hos Solbjerg Rudetoning tilbyder vi at lave reklamer og anden dekoration på biler for både private, bilforhandlere og erhvervsdrivende. Det består af store klistermærker, der bliver skræddersyet og tilpasset den individuelle bil, så I får visuel reklame på jeres bil – f.eks. i form af jeres logo, navn eller et slogan. 

Vi kan tilbyde reklamer på alle slags biler – både store, små, varevogne og andre firmabiler. Vi kan også lave demoreklamer for bilforhandlere, som ønsker at promovere en ny model. Derudover har vi også mulighed for at lave reklamer på skilte, f.eks. til en byggeplads, hvor der skal reklameres med hvem, der arbejder på det gældende sted.

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag og hør nærmere

Ønsker du at høre mere om vores rudetoning, beskyttelsesfolie og bilreklamer – eller noget helt fjerde – så hold dig ikke tilbage med at kontakte os! Vi står klar med yderligere information og et uforpligtende tilbud på netop dit ønske.

SOLBJERG RUDETONING

Bilreklamer til private og erhverv

Med base i Høng tilbyder vi solfilm til både biler og bygninger, beskyttelsesfolie samt bilreklamer og andre slags reklamer til både private og erhverv. Vi har altid brændt for faget, og siden 2017 har vi hjulpet vores kunder med præcis den løsning, de har ønsket sig. Der er ikke et job, der hverken er for stort eller småt!

Vi går meget op i, at detaljerne fremstår fuldstændig i orden, og vi udfører arbejdet til punkt og prikke, som var det hjemme hos os selv – hver gang.